Astrološke eklipse i njihovo značenje:

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog Darka Cvetković Posebno je istaknuta u davanju poslovnih prognoza… Rođena u Beogradu, 1971. godine. Astrologijom se bavi još iz tinejdžerskih dana, iako je muzika bila prva ljubav, ali kako astrologija dobija na popularnosti tako i interesovanje postaje na profesionalnom nivou. Preko dvadeset godina učenja, traganja i rada, edukacija početkom 2000. godine svojih učenika. Višegodišnje iskustvo i rad sa klijentima otvara put ka interesovanju još jedne discipline poznavanja ljudske sudbine - TAROT. Poštuje rad i znanje domaćih astrologa i iscelitelja. Posebno je istaknuta u davanju poslovnih prognoza, solarnih horoskopa, Sinastrija (ljubavni odnosi), Karmičko isceljenje - zdravlje. Tarot - prošli život.

Astrolog Darka Cvetković
Posebno je istaknuta u davanju poslovnih prognoza… Rođena u Beogradu, 1971. godine. Astrologijom se bavi još iz tinejdžerskih dana, iako je muzika bila prva ljubav, ali kako astrologija dobija na popularnosti tako i interesovanje postaje na profesionalnom nivou. Preko dvadeset godina učenja, traganja i rada, edukacija početkom 2000. godine svojih učenika. Višegodišnje iskustvo i rad sa klijentima otvara put ka interesovanju još jedne discipline poznavanja ljudske sudbine – TAROT. Poštuje rad i znanje domaćih astrologa i iscelitelja. Posebno je istaknuta u davanju poslovnih prognoza, solarnih horoskopa, Sinastrija (ljubavni odnosi), Karmičko isceljenje – zdravlje. Tarot – prošli život.

Astrolog Darka Cvetković

Pod eklipsom ili pomračenjem se smatra prividno nestajanje nekog nebeskog tela zbog nekog drugog. Sunčeva eklipsa se događa kada Mesec, nalazeći se između Sunca i Zemlje, sprečava zrake Sunca da dopru do nas. Ta eklipsa se naziva totalna a u tom slučaju možemo videti Mesečevu senku. Energija pada, ljudi su umorni, životinje mirne, a priroda je sva da kažemo ,,mrtva“. Najviše traje oko 8 min a za ponovno zračenje zraka Sunca potrebno je više od sat vremena. Jedna Sunčeva eklipsa može da se dešava samo u trenutku Mladog Meseca.

Astrološki gledano Sunčeve eklipse traju po svom dejstvu duže od jednog dana. Njihov uticaj je po nekoliko meseci ili čak godinama unapred, ukoliko se u natalnom horoskopu vide aspekti koji su ugroženi.

Trenutna eklipsa će se dešavati u znaku Riba. Trenutno pravi opoziciju sa Jupiterom iz Device, Neptun je kao vladar u široj konjunkciji sa Suncem u Ribama, dok će Saturn biti u kavadratu. Velike takozvani T kvadrat na nebu. Jupiter i Neptun u opoziciji daju neugodne aspekte. Na dva načina se mogu odraziti a to su spolji i karakterni. Na karakter se odražavaju kao velika senzitivnost, nepraktičnost, kula u vazduhu, veliki planovi a ne radi se ništa, hvalisanje, dosada, lenjost, ne znaju da troše novac, pozajmice, gubici, prevarant.

Ako se osobe bave religijom dolaze do potpune opsednutosti i gubljenja svesti i želja da se trancedentira između Ja i Bogom. Na nivou zdravlja povezano je sa narkomanijom,alkoholizmom, gojaznost, krupno telo, zadržavanje vode. Dok će saturn i Neptun blokirati volju, istrajnst, nema organizacije, igraju na kartu sažaljenja drugih, psihičke i fizičke bolesti, hospitalizacija. Opsednutost od raznih astralnih stvari. Ovo je težak aspekat za mušku populaciju posebno za oca, njegovo zdravlje ali i onih koji su alkoholičari.

Ova eklipsa najviše će se odraziti na izbeglice iz Sirije, ugrožene ratom i nemaštinom ali i na deo sveta koji je okružen vodom, okeanom, velikim i dubokim rekama.

eclipseOVAN

Na Ovna ovaj aspekat deluje kroz 12 polje horoskopa. Mnogi pripadnici ovog sazvežđa imaće otežanje kroz zdravlje. Psihološke krize su neminovne. Ovnovi sa visokim pritiskom moraju da paze na ishranu i uvedu što više kretanja. Kvarenje zuba, krvarenje iz nosa, upala respiratornih organa. Potrebno je skloniti se iz većih gužvi, svađa, demonstracija.

BIK

Kod Bikova eklipsa se dešava u 11 polju prijatelja, nade, želja i ambicija. Pokušajte da smanjite energiju ambicijoznosti koja vas non stop probija. Neko od vaših prijatelja imaće problem sa zdravljem pa ćete morati da pomognete. Čuvate grlo, štitnu žlezdu, vrat, glavu uopšte.

BLIZANCI

Blizanci moraju da povedu računa o svojoj karijeri. Moraćete da zatvorite jedan posao koji vam pravi problem. To se svakako ne radi u tom danu kada je pomračenje ali je opomena da neke stvari moraju da se okončaju. Neki Blizanci moraju otići iz firme ili čak dobiti otkaz. Ovo polje je važno za decu i omladinu jer tu imamom zadatak da obratimo pažnju na ponašanje mladih na nasilje u školama, saobraćaj u svakom obliku, a zdravstveno, mnoge infekcije su izvesne, epidemija ili nesrećni slučajevi.

RAK

Rakovi moraju da stave na prvo mesto svoju životnu filozofiju. Da li će biti sanjari ili neko ko realno razmišlja i radi zavisi isključivo od njih. Ne savetuje se odlazak u inostranstvo ili početak posla. Zdravstveno porast psihosomatskih oboljenja, davljenje, tegobe digestivnog trakta. Moguće trovanje hranom ili vodom. Čuvati kuću od poplave ili bilo kakvog kvara koji može da ošteti stambeni ili životni prostor.

solar-eclipse_2264575kLAV

Lav čiji je vladar Sunce, nesumnjivo je najvažnije i najopasnije za javno zdravlje. Sunce kao vladar srca, organa koji kad prestane da radi, sve prestaje. Kako se za Lava nalazi ovaj aspekat u 8 polju onda mogu da očekuju problem nekretnina, nasleđa, potomstva ali i samog života. Ovde su operacije izvesne. Lekovi za srce se moraju promeniti. Vlaga smeta pri disanju. Lav koji ima problem sa finansijama moraće da vrati dugove koje je nekada davno napravio.

DEVICA

Kod Device se sve dešava u kući pravde i zakona, partnerstva. Morate napraviti jasna pravila vezana za zajednicu. Partner može da trpi nepravdu na poslu pa da to nezadovoljstvo donosi u kuću. Brak može biti uzdrman. Osobe koje se bore za starateljstvo nad decom moraće jako dobre advokate da imaju kako bi pobedili nepravdu.

VAGA

Vage mogu imati problem na poslu. Loše okruženje, laž, prevara, loše reči, loši uslovi za rad, otežano primanje plate. Porez koji nije plaćen sada mora jer će kasnije biti veći a teže za naplatu. Zdravstveno sve što je vezano za krv, vene, cirkulaciju, šećer u krvi je opterećeno. Nervoza je osnovni problem a leči se svakako radom.

ŠKORPIJA

Škorpijoni moraju da povedu računa o svojoj deci. Ona su dobra ali znaju ponekad da se izvitopere i krenu drugim putem. Ljubav vam može biti u krizi pa se savetuje kraća razdvojenost ili bolja komunikacija. Na polju zdravlja sačuvajte sebe od jake agresivnosti jer povećavate stepen rizika za jake i opasne bolesti.

STRELAC

Strelčevi brinu o svom privatnom poslu. Ovo je upozorenje da stanu, da sagledaju realno situaciju koja ih čeka. Takođe problemi kuće, stambenog prostora, prodaja nekretnine ili legalizacije. Zdravstveno Strelac mora da ima bolju koncentraciju i da se bavi sportom, kretanjem. Eklipsa u Ribama zna da osobu pretvori u nekog ko samo spava i totalno se osami. Ova eklipsa nije dobra za političare.

JARAC

Jarčevi se više bave svojim umom, komunikacijama, radom na sebi ali i brinu o svojim rođacima. Kod Jarčeva se dešava takozvani sekstil aspekat koji nije tako loš koliko mora da se radi na njemu. Pored svih otežanja i Jarčevima će biti malo lakše. Zdravstveno neka obrate pažnju na način ishrane i višak kiseline u organizmu.

VODOLIJA

Polje novca se najviše biti oštećeno u ovoj eklipsi. Vodolije moraju da paze na svoj budžet i kako troše, a moraće mnogo da rade kako bi zaradile za bolje sutra. Zdravlje je povezano sa centralnim nervnim sistemom ali i imunitetom.

RIBE

Totalno pomračenje se dešava u vašem sazvežđu. Ribe će morati da izdrže ovaj period na svom nivoima. Napadi, skandali, svađe, pad imuniteta od lošeg života sve su to indikacije koje narušavaju ovo sazvežđe. Mada, postoji i tračak nade, jer se ipak pravi dobar aspekat sa tranzitnim Plutonom koji može da regeneriše ovo sazvežđe i podigne iz pepela. Zdravstveno je ugrožen pre svega imunitet, žlezde, nervni sistem i donji stomak.

Pomračenje se dugo oseća

Za kraj treba napomenuti da kod nas u zemlji eklipsa može delovati koliko toliko blaže. Mi sami ne možemo uticati na dešavanja u svetu ali možemo upravljati svojom pozitivnom energijom koju ćemo slati u svet i tako pobediti zle sile.

lunarJako je važno da se ništa ne započinje bar petnaest dana pre eklipse i deset dana posle. Eklipsa zna da deluje i godinu, dve i više unapred u budućnost. Uzećemo primer jednog našeg političara tačnije predsednika države koji je direktno bio ,,žrtva” eklipse Sunca u tom vremenu. Ovde se vide podudarnosti datuma.

Slobodan Milošević koji je rođen 20.8.1941 – 11.3.2006, je Lav u horoskopu, sa podznakom Lav. Uglavnom postoje špekulacije da je Strelac, ili Bik bio u podznaku, on je osoba koja je poznavala astrologiju i vešto skrivao svoje podatke. Još za vreme rada u banci bilo je poznato među kolegama da prati aspekte i dešavanja na nebu ali kao i uvek, kakav je bio i u politici, nije hteo mnogo da priča. Eklipsa koja se desila 11.8.1999. baš u natalnom znaku bivšeg predsednika je astronomski fenomen koji smo svi pratili gledajuću direktno u nebo. Nama kao državi se spremala promena ali je ta promena bila i za vlast. Sam datum rođenja je povezan sa pomračenjem 11.8. a rođenje je opet dvojka – 20.8. , datum hapšenja 28.6.2001 je opet negde analogno povezano sa datumom rođenja jer 20+8 jednako 28. Izvođenje dokaze za zločine na Kosovu 11.9. iste godine baš kada su stradale i bliznakinje u Njujorku. Na kraju smrt koja je usledila 11.3.2006. Ezoterija brojeva mnogo govori o nekim događajima. Datum eklipse i datum smrti se poklopio. Smatra se da je broj 11 nasilan broj, pun nesreće, zlih duhova a po religiji broj lucifera. Svakako da je kraj bio fatalan, baš što je i Lav fatalan znak i vladar koji vlada.

ASTROLOG – DARKA CVETKOVIĆ

WWW.ASTROUSLUGE.COM