Proton PackPROTON PACK koristiće se za hvatanje ektoplazmatičnih stvari i biće prvi takve vrste koji je ikad proizveden!


Korporacija Soni je službeno objavila da je uspešno kreirala Proton Pack - proizvod namenjen za hvatanje materije iz paralelnih dimenzija! Proton Pack je opremljen najmodernijim minijaturnim superprovodnim sinhrotonom koji pojačava ubrizgane protone iz hidrogenske stanice plazme. Rezervoar s tečnim helijumom održava superprovodne temperature, a aktivni krio-zamrzivač osigurava da vreme rada proizvoda uveliko nadilazi ono koje bi omogućio kriogenski srebrni usisavač. Prilagodljiva tehnologija usmerava protonski mlaz na ergonomsku cev koja duplira jačinu aureole, a time i osigurava preciznost. Poslednji deo uređaja oblikovan poput ruksaka omogućava psihokinetičku prilagodljivost kičmi korisnika proizvoda i na taj način elimiše sve moguće negativne posledice korišćenja uređaja. 
U razvoju dugom preko 30 godina, Proton Pack je najnoviji izum korporacije Sony. Težak 6,66 kilograma, Proton Pack sadrži identičan mod izdržljivosti koji imaju najnoviji Sonijevi pametni telefoni Xperia, a koji korisniku omogućava još duže trajanja baterije. Proton Pack integriše identičnu mogućnost usporenog snimka kakav imaju kamere iz Sonyjeve premium RX serije omogućavajući korisnicima hvatanje duhova u 960 frejmova u sekundi te precizno snimanje njihovog kretanja u realnom vremenu. Tehnologija Near Field Communications omogućiće će bežično spajanje Proton Packa s drugim Sonijevim proizvodima poput BRAVIA televizora i Xperia pametnih telefona kako bi se snimljeni entiteti mogli pregledati, prosleđivati i deliti. 
Proton Pack je otporan na vodu i prljavštinu. Inženjeri korporacije Soni razvili su Proton Pack u saradnji sa nuklearnom inženjerkom i stručnjakom za municiju, doktorkom Jillian Holtzmann. Predsednik i izvršni direktor korporacije Soni Kazua Hirai ovom je prilikom izjavio: "Savršenost Proton Packa o kojoj su inženjeri širom sveta dugo sanjali, a za čiju prvobitnu ideju je zaslužan dr. Egon Spengler sa Univerziteta u Kolumbiji, primer je Sonijeve izražene težnje za inovacijom. To je proizvod koji će definitivno izazvati divljenje - nešto na šta smo u kompaniji svakako ponosni." Proton Pack će na teritoriji SAD-a početi da se prodaje 15. jula, a u Srbiji već od 28. jula ove godine. 
Dragana Tešić
Za više informacija o Proton Packu posetite službenu stranicu www.proton-pack.com http://www.proton-pack.com 
Video poruka iz Sonija: https://youtu.be/kvsdLY9fVt8