New born baby infant (10 days old), sleeping in an adult's hand.U SAD praktično u tajnosti, ali pod budnim okom masona, sprovodi se čipovanje dece pod izgovorom da će to „pomoći policiji da pronađe nestale najmlađe”

Američka javnost se uznemirila zbog vesti koja je nedavno procurela: u SAD se obavlja masovno čipovanje dece pod izgovorom da će to – olakšati potragu za nestalim adolescentima! Oglasile su se razne organizacije za zaštitu građana, ali pre svega stručnjaci, konspirolozi, koji tvrde da je to prvi korak ka totalnoj kontroli nacije i njenog svakodnevnog života. Ulje na vatru je dolila vest da je glavni rukovodilac programa niko drugi do – Veliki majstor masonske lože Amerike!

Naizgled, američki masoni imaju dobar izgovor: svake godine u svetu nestane na hiljade dece. Mnogi od njih – bez traga i glasa. I onda je pre izvesnog vremena jedna neimenovana američka društvena organizacija predložila, u cilju bezbednosti, da se koristi specijalna baza podataka koja će pomoći u identifikaciji nestalih i, time, možda ukazati na mesto gde se nalaze.

Međutim, ubrzo je ustanovljeno da iza te organizacije stoje američki masoni!

cip

Samo početak – „dečiji” čip

Program, nazvan MYCHIP, pokrenut je još 1988. kao dodatna pomoć organima reda za pronalaženje nestale i izgubljene dece. Na prvi pogled, naziv programa (skraćenica) ne pobuđuje nikakvu sumnju. Međutim, u prevodu ona znači „moj čip”! Konspirolozi smatraju da skraćenica MYCHIP, u stvari, ipak znači i Masonic Youth Child Indentification Program – „masonski program za identifikaciju dece i omladine”… Otkriveno je potom da su autori programa Velika loža države Masačusets, Nacionalni centar za traženje nestale dece i – Asocijacija stomatologa SAD!

Sada se otkriva da je u prvoj fazi projekat obuhvatio oko 300 hiljada dece i da je na sajtu „omladinskog fonda masona Pensilvanije” nedavno objavljeno da je glavni rukovodilac projekta – Veliki majstor lože te države i da „loža organizuje obuku volontera koji – sakupljaju podatke!” Ti „podaci” sadrže numeričke podatke deteta, audio-snimke glasa deteta, otiske prstiju i zuba, ali i uzorke DNK. Prema dostupnim podacima, deci se još ne ugrađuju čipovi, ali mnogi ipak sumnjaju da je to već odavno počelo…

Gotovo je nepoznato da u SAD već dejstvuje međunarodni program, pored pomenutog, identifikacije dece koji obuhvata i gotovo celu Evropu. Postavlja se pitanje zašto je to malo kome poznato? Program se gotovo uopšte ne reklamira, sprovodi se gotovo u tajnosti, a organizatori najviše vole da idu „od vrata do vrata” i, oči u oči, razgovaraju sa ljudima…

Danas krave, sutra celo čovečanstvo

Danas krave, sutra celo čovečanstvo

Pojedini stručnjaci, koji pozdravljaju ovu inicijativu, kažu da je potpuno razumljivo što je ovaj program praktično tajan. Pre svega zbog masona čiju organizaciju prati sijaset mitova i predrasuda. Masone smatraju gotovo satanističkom organizacijom. Oni su, kažu drugi, pre ezoterijsko društvo za izučavanje tajnih znanja, nego neka konfesionalna organizacija. Američki masoni ističu da u njihove redove „mogu da stupe predstavnici svih religija i nacija: hrišćani (katolici, protestanti, mormoni, pravoslavci), judeji, budisti, muslimani…

Ipak, opasnost…

Pristalice teorija zavere zvone na uzbunu. Program MYCHIP su odmah nazvali „Satanin pečat” i tvrde da se masoni neće zadovoljiti samo čipovanjem dece. „To je”, kažu, „samo početak, uvod u masovno čipovanje celokupne populacije i totalnog, svakodnevnog praćenja ponašanja ljudi”. To što masoni, rame uz rame, sa državnom administracijom učestvuju u programu je još jedan razlog za zabrinutost: to znači da su se oni, najzad, „probili” u sam vrh vlasti!

D.M.