Astrolog ruza-ruzanovicAstrolog Ruža Ružanović

WWW.ASTROUSLUGE.COM

OVAN

Sam početak godine vam može biti naporan, sa mnogo obaveza. Februar mesec vam donosi određenu nervozu u svakodnevnom životu, užurbanost, kao i potrebu da se sve završi što pre. Bićete skloni donošenju naglih odluka, pa ako ste se premšljali oko nekog posla ili veze u kojo niste biili zadovoljni, sada bi mogla da bude stavljena tačka. Prolećni period je jako važan za polje finansija, pa postoji mogućnost da ćete najviše biti usmereni na posao u toj fazi. Kako vreme odmiče i kako dolazimo do letnjeg perioda, vraća vam se potreba da budete sa porodicom, da budete u emotivno stabilnom i sigurnom okruženju. Za slobodne Ovnove je najpovoljniji avgust mesec, kada postoji mogućnost za ulazak u ozbiljnu vezu. Ovo je takođe i period u kom se mnogi mogu odlučiti na proširenje porodice. Ukoliko ste već u braku, trebai biste da dođete do važnih rešenja sa voljenom osobom i da izgladite odnose. Od oktobra i novembra meseca je moguće finansijsko poboljšanje ili dobitak nekog skupocenog poklona, nasledstva. Cela 2017. Je povoljna za studente rođene u ovom znaku, svojom upornošću ćete ostvariti dobre rezultate čak i kada vam se čini da stvari sporije idu. Kada je u pitanju zdravlje, tokom februara i septembra meseca imate blagi pad imuniteta, samim tim i moguće probleme ali generalno ne bi trebalo da bude većih tegoba.

BIK

Veliko olakšanje vam dolazi od kraja aprila meseca pa na dalje. Period do aprila može biti prilično stresan, verovatno noseći sa sobom probleme iz stare godine. Na prvom mestu su vam posao i finansije, dakle brige oko toga. Tokom marta i aprila ćete imati dovoljno snage da se pokrenete i da preduzmete nešto po tom pitanju. Da uzmete stvar u svoje ruke. Period tokom maja i juna vam nosi naporan rad ali i finansijski rezultati ipak neće izostati. Moguće je da ćete često imati utisak da vam nešto nedostaje. Ukoliko ste bez posla, najkasnije do početka leta sledi zaposlenje. Na polju ljubavi su važni periodi vezani za jun, septembar i oktobar. Novo poznanstvo i veza vam dolazi od juna, ali od jeseni možete da očekujete nešto ozbiljno i stabilno. Ako imate u planu sklapanje braka, najbolje bi bilo da se venčate u oktobru ili novembru. Brak sklopljen u ovom periodu će trajati jako dugo. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće tegobe. Imate na neki način aspekte zaštite, pa je cela godina veoma povoljna za oporavak i ozdravljenje ako ste imali neke probleme ranije. Jaki ste u svakom smislu, potrebno je da povratite veru u svoju unutrašnju snagu!

BLIZANCI

Moguće je da ste na prelazu iz stare u novu godinu imali neke poslovne promene i da vam je ceo početak godine obeležen važnim dešavanjima na profesionalnom planu. Kako vreme odmiče, tokom proleća imaćete daleko manje posla i obaveza. To će biti takođe i period u kom ćete biti veoma društveno aktivni, moguća su razna zanimljiva nova poznanstva. Očekuje vas veoma zabavna faza! Letnji period vam ponovo donosi naporan rad i veliku posvećenost poslu, sve do avgusta meseca. Upravo avgust je i najpovoljniji mesec za godišnji odmor ili putovanje, letovanje, pa tada treba da se potrudite da ugodite sebi. Ukoliko ste planirali selidbu, ili čak putovanje u drugi grad ili državu, septembar je veoma povoljan mesec za to. Slobodni Blizanci mogu da očekuju važna dešavanja na polju ljubavi u martu, kada je moguć povratak nekog bivšeg partnera. Nakon toga, ako želite nešto novo i perspektivno, oktobar je mesec u kom dolazi osoba sa kojom možete ostvariti svoje snove. Prijaće vam Vaga ali čak i Strelac. Ukoliko već imate partnera, cela 2017. Godina može biti puna testova i ispita vaše ljubavi i snage, zrelosti. Biće vam potrebno neko vreme da se usaglasite sa voljenom osobom. Ako se neko od vas pokaže kao neozbiljan, veza lako može doći do pucanja, krajem godine.

RAK

Februar mesec nije preterano povoljan za vaše polje posla, moguće su neke nepredviđene okolnosti i problemi. Moguće je da će se neke stvari prebrzo odigrati i da ćete se nakon toga pitati, šta se zapravo desilo. Prolećni period ne donosi mnogo novih poslovnih prilika, pa se potrudite da do marta povučete najvažnije poteze. Najpovoljniji period za finansije vam dolazi od avgusta meseca. Tokom septembra su moguća neka važna formalna i papirološka razrešenja za vas. Od oktobra su mogući i neki manji dobici na sreću ili okolnosti u kojima ćete lakše dolaziti do zarade. Jesenji period je povoljan i za razmišljanje o potomstvu i proširenje porodice za sve one koje to žele. Ukoliko ste slobodni, u toj fazi ćete imati mnogo novih prilika za vezu. Oni koji su već u braku mogu da očekuju lepu godinu i prijatne, harmonične odnose sa voljenom osobom tokom skoro cele godine. Prolazna nerviza vas može zadesiti tokom juna i jula, pa se potrudite da je iskanališete. To je i period u kom nemate preterano povoljne aspekte za polje zdravlja, pa budite malo pažljiviji. Bićete skloni upalnim i bolnim stanjima, problemima sa zubima ali u toj fazi takođe treba da povedete računa i u saobraćaju.

LAV

Moguće je da ste u prethodnom periodu imali manje finansijske nestabilnosti, pa ćete početkom godine biti maksimalno usmereni na potragu za novim rešenjima na ovom planu. Moguće je da ćete imati u planu saradnju sa inostranstvom, koja može biti veoma korisna za vas. Sve do jeseni imate veoma povoljne aspekte za putovanja i poslove van svog mesta prebivališta, pa svakako ne treba da se dvoumite previše. Moguć je i honorarni rad u inostranstvu. Od jeseni ulazite u veoma povoljnu fazu za pokretanje privatnog posla ili prodaju neke nekretnine, pa sa te strane možete da očekujete nove izvore finansija. Kada je u pitanju ljubav, cela godina je veoma povoljna za nova poznanstva, flert, neobavezne veze ili paralelne emotivne priče. Bićete veoma poletni, lepršavi i lako ćete privlačiti pažnju osoba suprotnog pola. Ako ipak želite da se skrasite, učiniete to sa nekom malo starijom osobom od vas. Ako već imate dugu vezu ili brak, možete da očekujete pozitivne promene u tom odnosu od jeseni. U slučaju da ste imali u planu početak zajedničkog života ili veridbu, od oktobra ćete to sprovesti u delo. Kada je u pitanju polje zdravlja ne biste trebali da imate veće probleme, cela godina vam je generalno veoma povoljna na tom planu.

DEVICA

Kada je u pitanju posao, ne biste trebali da imate preterano značajna dešavanja i promene pre juna meseca. Može se reći da je cela prva polovina 2017. godine predstavljena sasvim stabilno na poslovno- finansijskom planu. Od juna vas očekuju moguće promene ako ih budete želeli. U suprtnom je moguć povećan obim posla, veće odgovornosti nego ranije ali i prilika za dodatni posao ili dupli izvor zarade. Period do jeseni vam je generalno veoma povoljan za polje novca. Od jeseni je moguće potpisivanje novih, važnih poslovnih ugovora ili putovanje zbog profesije. Na polju ljubavi su moguće neke turbulencije samim početkom godine, pa i sve do aprila meseca. Moguće su razmirice sa partnerom, nervoza i problemi u bračnoj zajednici. Moguća je ljubomora ili nepoverenje na obe strane. Potrebno je da se potrudite da budete fleksibilniji. Od aprila ćete daleko lakše prevazići sve nesuglasice. Ukoliko ste slobodni, priliku za ozbiljnu vezu možete da očekujete od septembra meseca koji je veoma povoljan za nova ljubavna dešavanja. Moguće je da ćete vi biti inicijator svih važnih promena i događaja. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa samim krajem godine, tada ćete biti malo osetljiviji nego inače.

VAGA

Tokom prolećnog perioda možete imati manje nestabilnosti na polju posla ili finansija. Ipak, ne treba da brinete o velikim ili drastičnim promenama jer vas Jupiter štiti i generalno možete imati sreće u svim okolnostima. Od letnjeg perioda ćete rešiti sve svoje dileme vezane za posao i lako ćete doći do promena koje budete priželjkivali. Od novembra vam dolazi veliko poboljšanje zarade, kao i mogućnost da se finansijski apsolutno stabilizujete. Kada je u pitanju ljubav, prilično ste nonšalatni i opušteni. Moguće je da nemate potrebu da jurite za novim dešavanjima kao ste slobodni, već puštate da se sve odvija spontano i opušteno. Imate dovoljno samopouzdanja. Ukoliko ste u vezi ili braku, moguće su turbulencije tokom marta meseca, kada dolazi do većih svađa sa voljenom osobom. Ipak, ako je u pitanju prava ljubav i pravi partner za vas, sve ćete rešiti mnogo brže nego što se čini. U slučaju da budete poželeli da okončate neku emotivnu vezu, to ćete uraditi tokom oktobra meseca ili nakon vašeg rođendana. Kada je u pitanju zdravlje sam početak godine nije dobro postavljen, ali kako vreme odmiče sve bolje ćete se osećati.

ŠKORPIJA

Ukoliko planirate promenu radnog mesta, ona vam se može desiti već tokom prolećnog perioda koji je veoma povoljan za to. Najkasnije do početka juna biste mogli da odete sa starog posla, ako je to ono što želite. Tokom avgusta imate velike šanse za poslovno napredovanje, a od novembra vam dolazi faza u kojoj će vas pratiti faktor sreće kuda god da krenete. Sve do jeseni bićete prilično obuzeti svojim brojnim idejama, može se reći da ćet ebiti više introvertni nego otvoreni. Jednostavno ćete raditi svoj posao u tišini, dok pravite druge planove. Tokom celog ovog perioda se učite štednji i treba da pazite da ne pravite prevelike troškove. Kada je u pitanju ljubav, najpovoljniji je maj mesec. Možete da očekujete veoma lepa dešavanja sa novom osobom u toj fazi. Moguće je da će partner biti rođen u zemljanom znaku. Ukoliko već imate voljenu osobu pored sebe, u toj fazi ćete svoju ljubav obnoviti. Sledeći veoma povoljan period za ljubav je sam kraj 2017. godine. Kada je u pitanju zdravlje, trebali biste da povedete računa u martu. Pogotovo budite na oprezu ako ste imali probleme sa povišenim pritiskom.

STRELAC

Iako imate utisak da vam sve ide nekako usporeno i teško, ipak će doći do izvesnih promena na vašem poslovnom planu. Ako budete bili dovoljno posvećeni, vredni i odgovorni poboljšanje vam dolazi od maja meseca. Sledeća povoljna faza u kojoj možete ostvariti poslovno- finansijski napredak dolazi tokom septembra. Od presudnog će značaja biti vaše odluke i ponašanje, ne možete previše da se oslanjate na sreću. Moguće je da će neko od prijatelja ili poznanika moći da vam pomogne oko posla i da će vam ta usluga mnogo značiti. Na polju ljubavi vas očekuju važna dešavanja tokom letnjeg perioda. Pojaviće vam se osoba koja će uzburkati vaša osećanja i promeniti vaš pogled na svet. Pored nje ćete se osećati bolje, svežije, energičnije. Moguće je da se radi o nekome ko je malo mlađi od vas. Ukoliko već imate vezu ili brak, partner smatra da ste doprineli monotoniji. Letnji period će biti idealan za promenu rutine. Zajedničko letovanje i uživanje na putovanju može dodatno začiniti vašu vezu. Ukoliko se brinete za svoje zdravlje, budite na oprezu tokom proleća jer su tada mogući manji problemi. Faza od jula je daleko bolja za oporavak i regeneraciju.

JARAC

Sve do letnjeg perioda imate veoma povoljne aspekte na poslovnom planu. Moguće je da će vam u prvoj polovini godine profesionalna strana života biti prioritet i da ćete dati sve od sebe da ostvarite najbolje moguće rezultate. Možete da očekujete najvažnija dešavanja u periodu od maja do juna. Sreća vas prati i imate poverenje nadređenih. Povoljan vam je i period za unapređenje ili nalaženje posla u struci- ukoliko ste nezaposleni. Na polju ljubavi promene stupaju od jula meseca, pa na dalje. Može se reći da ćete imati veoma zanimljiva dešavanja. Od septembra je moguća i veza sa osobom iz inostranstva, ako ste slobodni. Za sve zauzete Jarčeve ova godina ne donosi velike promene. Generalno imate zanimljivu situaciju i smatrate da vam to odgovara. Od jesenjeg perioda, tokom oktobra i novembra možete proširiti svoj krug prijatelja i upoznati neke veoma zanimljive ličnosti. Tada ćete biti pogotovo društveno aktivni, manje ćete misliti na posao, a više na zadovoljstvo, izlaske i opuštanje. Kada je u pitanju zdravlje, sam početak leta nosi manje nestabilnosti ali ne biste trebali da očekujete ozbiljne probleme. Moguće je da će vam tada stomak biti najslabija tačka.

VODOLIJA

Samim početkom godine, sve do marta meseca, ćete se najviše baviti finansijskim pitanjima. Možete da se nadate pozitivnim poslovnim promenama tokom proleća. Period do jeseni je veoma povoljan za polje inostranstva ali i za studiranje i sve vrste edukacije. Možete da očekujete sreću kroz poslove sa ljudima vezanim za inostranstvo, kao i dobru zaradu na putovanjima. Povoljna je faza i za sva pravna pitanja, pa biste trebali da očekujete pozitivna rešenja od suda. U svakom slučaju, možete da očekujete jako dobru situaciju. Od oktobra vam dolaze aspekte koji donose ozbiljno poslovno napredovanje. Moguće je da ćete sarađivati sa nekim od starih kolega ili prijatelja. Na polju ljubavi vas očekuje promenljiva situacija. Slobodnog ste duha i niste preterano raspoloženi za vezivanje. Najbolje aspekte za nova poznanstva imate u junu, pa zatim u avgustu. Moguće je da tokom ove godine nećete imati ozbiljnu vezu. Ukoliko već imate partnera, vaša obuzetost poslom i obavezama vas može sprečavati da sa njim provodite dovoljno vremena. Iz nekog razloga, voljena osoba može steći utisak da vam to ne smeta preterano. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa samom sredinom letnjeg perioda kada ćete biti skloni manjim upalama i infekcijama.

RIBE

Stresno vam počinje godina, ali to ne znači da će se tako i završiti. Do aprila ćete biti obuzeti poslom i potragom za novim finansijskim rešenjima. Mart je pogotovo težak mesec za vaše materijalno polje. Ipak, nije naglašeno da biste mogli biti bez posla, pa ne treba da brinete. Trenutna otežanja ne znače potpunu destabilizaciju na ovom polju. Pokažite upornost, a srećne okolnosti će se namestiti baš onda kada je to potrebno. Ukoliko planirate poslove vezane za inostranstvo, povoljan period za to neće doći pre jeseni. Kada je u pitanju ljubav, najbolja faza za avanture i prolazne veze je tokom jula. Tokom septembra ćete imati priliku za nešto ozbiljnje, ako budete bili raspoloženi za to. Ukoliko ste već u braku ili vezi, sam početak godine je težak za vas. Pod stresom ste i lako možete biti inicijator svađa sa voljenom osobom. Kako vreme odmiče, trebali biste da se potrudite da stvari sagledate iz nekog drugog ugla. Jesenji period može biti na neki način odlučujući za vaš brak. Tokom oktobra se otvara mogućnost za tajnu strastvenu vezu. Na polju zdravlja su mogući manji problemi početkom godine- u februaru i krajem leta- u avgustu, pa u tim fazama budite posebno oprezni.