Mačor Čarlis Utkins

Mačor Čarlis Utkins

Prodavac je tvrdio da mačor ima natprirodne moći, čita misli i tera ljude da rade ono što poželi – kupac mu je poverovao!

Jedan Rus je uspeo da proda svog mačka Čarlisa za čak 78.000 evra. Tajna ove neverovatne cene krije se u tome što Dmitrij, sada već njegov bivši vlasnik, tvrdi da mačak Čarlis Utkins ima natprirodne sposobnosti. Zbog toga je i uspeo da ga proda jednoj vidovnjakinji iz Novosibirska.

“Terao me je da činim stvari koje nisam hteo. Znao sam se probuditi u pet ujutro s ogromnom željom za ribom ili kobasicama, hranom koju zapravo prezirem. Tako snen sam odlazio u prodavnicu, a po povratku sam sve što sam kupio servirao njemu. Kako bi Čarlis jeo, tako bi u meni glad prestajala” ispričao je Dmitrij. Rus je dodao da je zaključavao mačka ali da ni to nije pomoglo.

“Čarlis nam je pokazao da može da se stvori gde god želi”, rekao je Dmitrij. On je mačka nasledio od tetke nakon što je umrla.

Njegova nova vlasnica, vidovnjakinja, kada ga je došla da ga kupi donela neke uređaje s kojima se uverila da mačak zaista poseduje neobične moći!

Ako želite da pogledate video zapis o sada već čuvenom mačoru kliknite ovde