ChemtrailsEdvard Snouden, odbegli američki agent, je dao na uvid dokumentaciju koja dokazuje da kemtrejlsi i pogubno delovanje HAAAP-a nisu proizvod nečije mašte, već mračna realnost

 

Nema ko ne zna ko je Edvard Snouden, pa to nećemo objašnjavati. Snouden je, dok je radio u Državnoj bezbednosnoj agenciji (National Security Agency NSA) imao pristup svakom tajnom uglu Interneta, a iz onoga što je video zaključio je da su kemtrejlsi hemijski tragovi aviona na čiju štetnost mnogi ukazuju deodobronamernog” programa namenjenog borbi protiv globalnog zagrevanja (?!). On tvrdi da su, u saradnji sa proizvođačima goriva, vladini agenti uložili mnogo napora da održe kemtrejlse u tajnosti i kažeOtkrivam ovaj program samo zato što ne postoji nadzor naučnih krugova, nema javne rasprave, i malo je koga briga za neželjene efekte koji su poznati samo nekolicini privilegovanih ljudi, zainteresovanih za nastavak višedecenijskog kemtrails programa i njegovo čuvanje u tajnosti.

Snouden objašnjava da je promena klime pretnja američkoj poljoprivredi i da stoga potpada pod pitanja nacionalne bezbednosti. Priznaje da dobre namere ne vode do dobrih stvari da, uz uticaj i saradnju sa zloglasnim Monsantom, tajna Geoinženjerijska laboratorija MuadDib (Geoengineering lab MuadDib)operišeod kraja 60-tih, a kemtrejls program insajderi često zovukrunomMuadDiba (uzgred, MuadDib je lik iz romanaPlaneta DinailiPeščana planeta svemoćni vladar koji izlazi na kraj sa negostoljubom pustinjskom klimom Arakisa i njenim stvorovima). Ideja je da se zaštiti klima Severne Amerike po svaku cenu čak i ako bi to ubrzalo širenje pustinja u podsaharskoj Africi i širenje kancerogenihtrejlsau slabije naseljenim područjima. Ima još kolateralne štete koje su već predvideli naučnici MuadDiba suše u Amazonu i razorni vetrovi duž istočne obale SAD.

Edvard Snouden

Edvard Snouden

Snouden je, kaže se na Internet hronici (The Internet Chronicle www.chronicle.su), podelio dokumenta sa ovim portalom, ali ona nisu objavljena, zbog brige za nacionalnu bezbednost, pa je stoga javnosti dostupno samo njegovo svedočanstvo. Dokumenta, tvrdi se, sadrže reference o naučnicima koji će sigurno biti na meti inostranih kontraobaveštajnih službi, a njihovo znanje je od vitalnog značaja za kratkoročni opstanak SAD.

Snouden kaže: Ako bi se ovaj program zaustavio, naučnici koji su iza njega čvrsto veruju da bi, u roku od samo godinu dana, klima Severne Amerike mogla da se otme kontroli, a nedostatak useva doveo bi do razorne gladi koja bi brzo smanjila broj stanovnika urbanih centara. On objašnjava da je kemtrejls program neverovatno lako sakriti, pogotovo u saradnji sa kompanijama koje se bave gorivom, ključnim delom vojno-industrijskog kompleksa:Hemikalije koje su oslobođene iz putničkih aviona označene su kaoaditivi, navodno u cilju poboljšanja efikasnosti. Samo ako avion dostigne brzinu krstarenja, toplota i atmosferski pritisak izazivaju hemijsku reakciju koja sintetiše supertajne molekule koji zarobavljaju ugljenik. Ovaj proces je nesavršen, pa su mnogi nusprodukti izuzetno opasni i u tragovima. Najopasnija stvar je da su, iako kemtrejlsi čuvaju klimu SAD- a razumno stabilnom, građani svakodnevno bombardovani nevidljivom kišom molekula krcatih ugljenikom, a uticaj na zdravlje je potpuno nepoznat.

Ovo je Edvard Snouden rekao o kemtrejlsima. Inače, zanimljivo je da se ova priča malo pojavi na Internetu, a malo nestaje sa sajtova na kojima je originalno objavljena kada krenete na link gde se još juče nalazio tekst (uglavnom se radi o američkim sajtovima), pojavljuje se famozna oznakaeror 404, uz dodataknot found nije nađeno. Na nekim mestima stoji i upozorenje da priču ne treba čitati jer jefake lažna. Gde je tu istina, pojma nemamo, ali dobro je znati i dobro je imati informacije (ne bi CIA toliko tragala za informacijama da ništa ne vrede).

Priča ima i nastavak HAARP. O ovome je Snouden govorio iz svoje hotelske sobe na aerodromu Šeremetjevo. Postoje dokumenta koja dokazuju da je HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) definitivno angažovan u programu ubistava i kontrole uma. Iako je zvanično ova skalamerija namenjena isključivo proučavanju prirodnih fenomena Zemljinoj jonosferi, Snouden kaže nešto sasvim drugo:HAARP istraživačka stanica, strateški bazirana daleko od radoznalih očiju u blizini Gakone, Aljaska, zapravo se koristi da uništi ili da manipuliše potencijalnim disidentima globalnog kapitalizma u razmerama miliona ljudi. Sa ovim zemaljskim antenama, NATO je u stanju da, na globalnom nivou, daljinski ućutkapočinioce” ‘devijantnih ili subverzivnihpravaca razmišljanja.

HAARP antene

HAARP antene

Bez znanja žrtava ili njihovih voljenih, HAARP projektuje ultramoćne radio talase. Ovi talasi rade na istoj frekvenciji kao truncus encephali, odnosno moždani sistem, selektivno izazivajući smrti naizgled prirodnih uzrokauključujući neke koji islednicima izgledaju kao moždani ili srčani udari.

Kada i ako obaveštajna zajednica ne vidi direktan atentat kao optimalno rešenje,onimogu jednostavno učiniti da se meta ponaša kao ludak, u nameri da ga diskredituju. Kada smo bili u tranzitu između Hong Konga i Moskve, osoblje WikiLeaksa i ja morali smo da se branimo od konstantne pretnje radio-generisanih ubilačkih obmana.

Bivši radnik NSA uveo je novinare u svoju sobu u hoteluNovotel, ali oni, po ugovoru o poverljivosti, nisu smeli da kažu ništa više osim da je lepo uređena i da unutrašnjost funkcioniše kao Faradejev kavez i to sa razlogom. Ovaj kavez, tvrdi Snouden, može blokirati uticaj statičkih i nestatičkih električnih polja:Bez toga, bio bih mrtav već u trenutku kada je odštampana prva priča u Gardijanu

Snouden je potkrepio svoje svedočenje dokumentima o HAARP-u prikupljenim iz privatnih naloga elektronske pošte zvaničnika visokog ranga, poput admirala i brigadnih generala Vazdušnih snaga SAD. Izvori iz obaveštajne zajednice potvrdili su za The Internet Chronicle autentičnost ovih dokumenta, kao i njihove užasne posledice za ljudsko dostojanstvo.

Izvori upoznati sa razgovorima između DARPA-e (Defense Advanced Research Projects Agency agencija Ministarstva odbrane SAD odgovorna za razvoj novih vojnih tehnologija) i Univerziteta Aljaske, koji su pomogli da se pokrene HAARP, sugerišu da suovde u igripredajnici za mobilnu telefoniju cell towers, kao i TrapWire (softver napravljen za otkrivanje obrazaca terorističkih napada.

Srbi su relativno dobro obavešteni o onome što nam serviraju iz vazduha (imamo svedoke da i ljudi koji prodaju na pijačnim tezgama odlično to znaju) i kako pokušavaju da utiču na naše misaone procese i zdravlje. Red je da i ostatak sveta to sazna. Tu se umešao Snouden...

S.Milić