ChemtrailsSve je više dokaza da hemijski tragovi aviona nisu samo deoteorije zavereSlučajno ili namerno, njihovo postojanje priznala je Obamina administracija, ali i Ujedinjene nacije. Kako nam svetska vlada menja klimu

 

Kada smo, novembra 2010, prvi u Srbiji pisali o kemtrejlsima, bilo je svakojakih reakcija, pa i onih podsmešljivih. Zatim smo, januara 2011. objavili i svedočanstva stanovnika Srbije ohemijskoj paučinikoja je proizvod zaprašivanja iz aviona, i tek je to za neke biopredmet zabave(naš članak je bioglavni junaki jedne tada veoma slušane jutarnje radio emisije, a voditelji su se siti ismejali). Nažalost, bili smo u pravu, jer su ne tako davno i same Ujedinjene nacije priznale postojanje zaprašivanja iz aviona. Ovo je samo (za sada…) vrhunac priče, a već godinama svet posredno ili neposredno priznaje da nam neko radi o glavi na ovaj način.

Šveđani traže odštetu

U Švedskoj se već dugo smatra da je u pitanju sasvim ozbiljna stvar, pa građani ove (ozbiljne) države zahtevaju odštetu od oko 43 miliona evra, jer su švedske institucije narušilenačelo javnostii nisu dale odgovor građanima na pitanje o ispuštanju aerosola. Sve u svemu, 1. aprila (a nije u pitanju nikakva prvoaprilska šala) podneta je tužba nacionalnom kancelaru za pravosuđe protiv švedske vlade i njene tri agencije zbograspostranjenog i sistematskog kršenja načela javnosti. Povod je što vlada nije odgovorila na više od više od četiri hiljade zahteva građana da dobiju informaciju u vezi sa tzv. kemtrejlsima, koji se pojavljuju na nebu iznad Švedske već nekoliko godina. Tražena odšteta iznosi nešto manje od pola milijarde švedskih kruna, jer od 11. februara (sedam nedelja, odnosno 49 dana) na postavljena pitanja nisu odgovorili: Vlada (odnosno Ministarstvo zaštite okoline), Agencija za zaštitu okoline i švedski Institut za meteorologiju i hidrologiju. Odgovora se udostojilo jedino Švedsko civilno vazduhoplovstvo.

Još ranije oglasio se neko sa druge strane sveta, iz Kanade, odnosno Britanske Kolumbije. Bivši premijer Britanske Kolumbije Bil Vander Zalm prošle godine se javno oglasio povodom kemtrejlsa:U Vladinim krugovima ovo se naziva geoinženjering manipulacija Zemljinim vremenskim (klimatskim) sistemom. Zastrašujuća stvar, naročito ako razmotrimo mogućnosti HAARP tehnologije. Kako bismo ostali potčinjeni u traženju informacija, geoinženjering i kemtrejlsi su definisani kao vojnoindustrijski složeni program u partnerstvu sa privatnim preduzimačima.

Bil Vander Zalm ovo je napisao u javnom pismu, i pozvao političare Britanske Kolumbije i Kanade uopšte da javno debatuju o ovom pitanju. Pominje i opasnost koja preti od HAARP-a, i kaže:Rečeno nam je da je ‘globalno zagrevanje’, koje se naziva iklimatska promena, pretnja poljoprivredi, pa je to stoga pitanje nacionalne bezbednosti. A pošto se radi o problemu nacionalne bezbednosti, što god da učine u borbi protiv klimatskih promena to se može držati van dometa javnosti.

Vander Zalm navodi da kemtrejlsi sadrže male čestice veoma štetnih toksina, aluminijuma i barijuma.Ti toksini koje udišemo truju našu vodu i ubijaju našu zemlju. Mi možemo izbeći rak uzrokovan pasivnim pušenjem, ali nema šanse da izbegnemo daleko više toksičnih čestica koje padaju s neba. Trenutne bolesti, poput tumora, Alchajmera, amiotrofične lateralne skleroze (ALS), Hantingtonove i Parkinsonove bolesti, autizma i bolesti kostiju na najvišem su nivou ikada, a sve se one direktno mogu povezati sa aluminijumom.

Prema dokumentima Nacionalne akademije nauka, CIA finansira naučnu studiju kako bi se utvrdila izvodljivost promene klime planete, u svrhu sprečavanja ‘klimatskih promena’. Kada vladina agencija radi studiju, to je zato da opravdaju ono što već odavno rade. Nijedno takvo slično delovanje, poput zaprašivanja atmosfere toksičnim hemikalijama, ne može se učiniti bez vladinog pristanka, federalnog, savezno-državnog ili provincijalnog, i bez detaljnog dogovora oko upravljanja vremenom, mestom i materijalima za korišćenje. Havajska vlada razmatra zakon kojim će zabraniti oslobađanje aerosola i ostalih čestica u atmosferu bez informisanja i pristanka građana nastavlja Vander Zlam, i dodaje:Ja, Bil Vander Zalm, zahtevam da opštinska veća, gradska veća i regionalni odbori donesu rešenje u kojem će istaći da ‘bez pismenog pristanka ne odobravaju kontrolu klime u njihovoj jurisdikciji i zaprašivanje atmosfere česticama’, i da ovaj problem bude prezentovan na godišnjem sastanku saveza opština, kako bi se raspravljalo i razmotrilo u septembru. Septembar je odavno prošao….

Amerikanci se odavnoizleteli

I Bela kuća seizletelapo pitanju kemtrejlsa. Tako je savetnik Bele kuće za nauku Džon Holdren još u svom intervjuu od 18. aprila 2009, izjavio:Globalno zagrevanje je tako strašno da Obamina administracija razmatra radikalne tehnologije da ohladi vazduh, ali i da je toposlednje sredstvoda se ohladi globalno selo staklene bašte.

A sada da se vratimo na Ujedinjene nacije… Nedavno održana sednicasvetske vladebila je posvećena kontroli vremena, kemtrejlsima, zaprašivanju… Govornica Rozalind Piterson iz SAD, predsednik i suosnivač Koalicije za odbranu poljoprivrede (Agriculture Defence Coalition ADC), izjavila je da geoinženjering i te kako postoji, i da većinu ovih programa podržavaju CIA i NASA. Pitersonova navodi da postoje brojni patenti u vezi sa geoinženjeringom i manipulacijom klimom, i da je jedna od mnogih tehnika koje su pod znakom pitanja modifikacija klime hemijskim zaprašivanjem. Zanimljivo je što navodi da je klima na ovaj način menjana i za vreme Olimpijskih igara u Kini 2008.Jedna od stvari koje su pogođene klimatskim promenama je agrikultura, a nešto od onoga što vidimo napravio je čovek, ali na način drugačiji od onoga koji možete da pretpostavite. U toku su programi izmene vremena koje eksperimentalno rade privatne kompanije i vlada SAD, i trenutno je aktuelno više od 50 takvih operacija širom SAD. Sve ovo utiče na poljoprivredu, jer se ovim menja mikroklima pogodna za opstanak poljoprivrednih kultura. Međunarodne korporacije modifikuju vreme sve vreme.

S.M.