Duhovi, spiritualno iskustvo ili šizofrenija – Amanda Tig

Britanka Amanda Tig (Amanda Teague) tvrdi da je u braku sa piratom koji je umro pre 300 godina

Amanda Tig naime, tvrdi ne samo da se zaljubila i udala za “svoju srodnu dušu – gusara Džeka”, već da sa njim ima i redovan i zdrav seksualni život, te da je jednom čak pomislila da je u drugom stanju.

Čak ni tu nije kraj, već 45-godišnja Amanda iz Dablina priča da sa duhom svog muža gusara ide ponekad i na dupli sastanak jer se njena najbolja drugarica zabavlja sa Džekovim najboljim drugom Metjuom.

“Da, izgleda čudno, ali kad izađemo ostavimo prazna mesta za njih dvojicu. I naručimo im pića. Džek voli rum a Metju pivo” ispričala je Amanda.

I kako kaže, kao i svaki drugi par, kada se nađe sa svojim mužem, ponekada se čak i posvađaju a nekada se završi seksom.

Za svog muža kaže da je dugokosi Haićanin koji je stradao 1700-ih godina na brodu u blizini obale Irske. Zbog njega je ostavila i čoveka sa kojim je bila u pravoj vezi.

Veruje da je do njegovog duha došla radeći kao imitatorka kapetana Džeka Speroua iz Pirata sa Kariba. Do tada nije verovala u spiritualne veze i ističe da je razvedena i da sa bivšim mužem ima 5 dece.

Sve je počelo 2015. godine kada je umorna ležala ne krevetu i osetila neko čudno prisustvo. Kada je shvatila, kako kaže, da može da komunicira sa tom energijom, postala je zainteresovanija. Veza se produbljivala naročito u momentima dok je “sedeo pored nje ili dok je vozila kola”.

Pošto, kako kaže, nikada nije imala spiritualno dečka, počela je da pretražuje po internetu o tome. Tada je, kaže, shvatila da nije jedina i da takva pojava nije retka.

Video materijal pogledajte ovde