Kakvi nas dani očekuju – spisak povoljnih i nepovoljnih dana

Piše dr Irena Sjekloća Miler

Četvrtak, 19. 4. 2018=16=7

Neutralan dan

Dan je pomalo nedefinisanih i usporenih energija, pa se ništa veliko i konkretno u poslu neće moći obaviti, ni zbivati. Neki će stoga biti vrlo nemirni i nervozni, posebno oni koji su za danas isplanirali da ostvare neke svoje velike naume, jer inače život bi im bio dosadna stvar i pojava.

U ljubavi dan je solidan za venčanje starijih ljudi, zbog formalnosti ili naslednog prava, dok novčano ide nekima koji se nalaze u blizini škola, fakulteta ili nekih drugih sličnih ustanova.

Savet: Ugodimo sebi i našim voljenima danas što više.

Petak, 20. 4. 2018=17=8

Dobar dan

Energije dana su uglavnom stabilne i solidne, za one pojedince koji su visoko školovani, zreli su i mudri, i nigde ne žure u svom životu previše. Sreća dolazi i nekim ljudima koji se nalaze u zenitu svoje karijere globalno posmatrano, pa je danas za njih pravi dan za promišljenije poteze i nema veze što je vikend, jer se to ne odnosi na njih.

Na ljubavnom planu ide onima upornima koji tačno znaju šta žele u ljubavi, dok novac pristiže ljudima koji rade visoko seriozne poslove.

Savet: Budimo danas puni želja i životne radosti.

Subota, 21. 4. 2018=18=9

Povoljan dan

Dan u sebi nosi vrlo usporene ali lucidne energije, pa je kao takav dobar za ljude bistrog uma, duboke memorije, ali i one koji to nisu, jer su energije dana za njih podsticajne i izazovne, posebno u psihičkom pogledu. Takođe je dobar za poljoprivredu i rad u polju, sa ekološkom čistoćom lekovitog bilja i semena;a i za očuvanje planina i ekologije vazduha i vode.

U ljubavi ide odlično onima zaljubljenima, dok novac “ide” onima povezanim sa putovanjima.

Savet: Danas ne odugovlačimo ama baš ni sa čime.

Nedelja, 22. 4. 2018=19=1

Dobar dan

Dan je odličan za sve ono što je povezano sa planetarnim intelektualnim radom, naučnim istraživanjima, statistikom i statističkim uzorcima kao i njihovim bistrenjem, ali i onime za šta je potrebna natprosečna koncentracija, moćne psiho-fizička kondicija i hrabrost koje poseduju samo neki pojedinci na ovoj planeti. Izvesnim šefovima moćnih država sveta danas ide sjajno.

Na ljubavnom planu pobeđuju najuporniji, a u novcu ide onima sa puno organizacionog iskustva.

Savet: Ne dozvolimo sebi da danas budemo neraspoloženi, ni slučajno.

Ponedeljak, 23. 4. 2018=20=2

Nesrećan dan

Današnji dan nosi u sebi prilično loše energije, pa će mnogi biti veoma iritabilni i ustreptali već od rane zore. Za neke hronične i vrlo teške bolesnike ovo će biometeorološki biti veoma opasan i izuzetno težak dan, pa nije preporuka da se izlažu hirurškim intervencijama složenog karaktera, niti većim fizičkim i psihičkim naporima. Dan nije povoljan ni za težak rad u polju, posebno kada su u pitanju stariji ljudi.

U ljubavi se neki rastaju u suzama, a novac ne trošimo danas.

Savet: Pijmo danas što više vode pod uslovom da smo potpuno zdravi.