Aktivista pokreta koji se zalaže za isceljenje Zemlje orgonitom postavlja „bombu“

Saboteri“ postavili 12.000 uzoraka orgonita širom Afrike, u nameri da negativnu energiju preokrenu u pozitivnu

Nedavno su u Mozambiku uhapšena četvorica muškaraca pod optužbom da su sabotirali branu Kahora Basa. Oni se sumnjiče da su u turbine stavili „visokokorozivne“ hemikalije. Brana na reci Zambezi je glavni izvor električne energije za Mozambik, Južnu Afriku i Zimbabve. Jedan od uhapšenih koji tvrdi da je njihov cilj spasavanje Afrike, izjavio je da je ispod moćnih hidroelektričnih turbina postavio samo orgonitske „pojačivače“, a oko hidrocentrale oko 170 orgonitskih „svetih ručnih granata“.

Advokat uhapšenih, Heminio Mhatumbo, kaže da je policija bila načisto zbunjena. „Orgonit je supstanca potpuno nepoznata u Africi, ali je bilo očigledno da je potpuno bezopasna“. Mhutambo očekuje da će uhapšeni biti uskoro pušteni na slobodu, posebno kada se završe forenzička ispitivanja orgonita.

Uhapšeni su južnoafrički vodič Džozef Ngvato (21), Nemac Georg Ricl (50), bivši pilot vazduhoplovnih snaga Bocvane Tino Putengo (28) i Portugalac Karlos da Silva (30). Oni pripadaju južnoafričkom ogranku grupe koja se zalaže za isceljenje Zemlje orgonitom, supstancom zasnovanom na materijalu koji daje životnu energiju, a koji je prvi identifikovao (ili izmislio) ekscentrični psiholog i naučni disident, Vilhelm Rajh. Orgonit se pravi od smole staklenih vlakana, metala (obično aluminijuma), strugotine i kvarcnog kristala. Detaljnije pročitajte ovde

„Rajhov zaštitnik“ ispred nuklearke u Francuskoj

Četvorica uhapšenih su postavila 12000 komada orgonita u 11 zemalja Afrike a da niko nije primetio šta rade sve do maja prošle godine, kada su u okviru svoje Operacije Raj, postavili „ručne granate“ orgonita oko nuklearne elektrane Koeburg i na grob bivšeg južnoafričkog predsednika Sesila Rodsa. Takođe su „ručne granate“ orgonita iz lend rovera bacali na svaki antenski stub mobilne telefonije, a majci pretposlednjeg predsednika Južne Afrike Tabo Mbekija poklonili uređaj koji isceljuje bolesti i rasterivač oblaka.

Orgonit je jednostavan, lako se pravi i konstantno funkcioniše. On pretvara negativnu energiju u pozitivnu, pročišćava atmosferu, detoksikuje vodu, uspešno okončava sušu, pomaže biljkama da bolje rastu, tera štetočine, zahteva manje vode za zalivanje biljaka, ublažava štetne efekte elektromagnetnog zračenja, razoružava i tera predatorske životne oblike, inspiriše ljubazno ponašanje, uspostavlja balans organizma i lepo raspoloženje, često leči nesanicu i hronične noćne more i pomaže buđenje urođenih psihičkih osećaja.

Ako želite da se uputite u sve tajne energetskih uređaja koji koriste orgonsku energiju, skalarne talase i tahjone, kliknite ovde

Orgoniti

Georg Ricl je izjavio da je zadatak grupe bio da „preokrene negativne efekte (posebno sušu) moderne tehnologije i tajnog biohemijskog rata na afričkom kontinentu“. Cilj njihove poslednje ekspedicije je bio da „postave makar tanku mrežu pojačivača energije, koji će neutralizovati najveći broj entropskih transmitera bar u jednoj zemlji, kao i druge očigledne izvore negativne energije kakva su bojna polja, mesta gde se vrše ritualna ubistva, zatvori, policijske stanice i masonske lože“. Frederika Ricl kaže da je njen muž bio uhapšen i u Zimbabveu prilikom prethodnog putovanja. Tamošnja policija, totalno zbunjena njegovim orgonitskim poduhvatom, mogla je jedino da ga optuži za bacanje „đubreta“ po prirodi, pošto je Ricl postavljao orgonitske pojačivače kako bi se neutralisala štetna energija. Ona veruje da je njen muž sada uhapšen u Mozambiku zbog toga što mu se pokvario čamac, pa je sa svojim saradnicima morao da orgonit razbacuje sa javnog feribota, pred očima svih putnika i članova posade. Kada su je upitali da prokomentariše izjavu njihovog ogranka da „tamo gde posumnjaju da postoje tajne vanzemaljske ili vojne baze koriste zemaljske cevi pune orgonita i duboko usađene u tlo“, ona je priznala da je grupa koja sebe naziva Orgonizovanje Afrike, zaista govorila o vanzemaljcima iz svemira. Takođe je potvrdila da su od 2002. učestvovali „u bezbroj orgonskih isceljujućih ekspedicija“ širom Afrike.

Džinovsko povrće

Istraživač Majkl Rodžers već nekoliko godina pokušava da u svom stakleniku odgaji biljke koje ne pripadaju podneblju Velike Britanije – grožđe, na primer. Svaki pokušaj da uzgoji vinovu lozu je okončan majušnim, kiselim grozdićima. Gospodin Rodžers nije verovao da bi grudvice i pločice te čudne smole imale pozitivan efekat na njegovu baštu, ali su rezultati eksperimenta pokazali da nije bio u pravu. Loza je ne samo uspela da poraste, već i da donese drastično veći i ukusniji plod od onoga koji je nezadovoljni gospodin Rodžers redovno dobijao.

Orgonit je zaslužan za džinovski rast

Piter Barker iz Brajtona je takođe dokazani skeptik. „Naravno da sam čovek otvorena uma, ali ne očekujem da se dogodi bilo šta zapanjujuće“, izjavio je pre početka eksperimenta. „Čovek sluša o magičnim talismanima, srećnim duhovima i predmetima koji donose novac, ali teško da će poverovati u sve te priče. U ovom slučaju, bilo je jeftino pokušati. Kada sam stavio pločice u zemlju, jednostavno sam zaboravio na njih i nisam ih se setio sve dok moja cvekla nije počela da raste neverovatnom brzinom. Tek tada sam se setio da sam kraj nje zabo orgonit.“

Barker je bio veoma rigorozan u svojoj metodologiji: posadio je dva istovetna zasada organskog povrća – jedan sa orgonitom a drugi bez. „U početku sam bio iznenađen. Pokušavao sam da prve rezultate pripišem boljem sastavu tla jednog zasada u odnosu na drugi, ali je realnost bila drugačija. Komad zemlje gde sam u svaki ćošak postavio orgonit je iznedrio toliko biljaka, da sam na kraju morao da poklanjam plodove jer više nisam znao šta bih sa njima. Tu sam zasadio mahom korenasto povrće: paškanat, šargarepu i različite vrste repe. Sve je rodilo u enormnim količinama. Najviše me je zaprepastio paradajz koji sam sadio između redova repe. Nemoguće je odgajiti paradajz napolju, van staklenika u Engleskoj, i nikada mi ranije nije to pošlo za rukom, tako da priznajem kako je ovogodišnji uspeh bio zaista neverovatno iznenađenje. Na kontrolnom mestu sam takođe posadio paradajz ali uopšte nije nikao. Možda je ovo samo koincidencija, ali je zaista fantastična.“

Zaveštanje Vilhelma Rajha

Orgonit je nedavni izum, proizašao iz koncepta orgonskog akumulatora dr Vilhelma Rajha, uređaja za koji se tvrdi da akumulira pozitivnu energiju. U verzijama čvrstog stanja, orgonski akumulator ima sposobnost pretvaranja štetnih energija u pozitivne.
Sam orgonit je jednostavna mešavina smole, strugotina aluminijuma i kristala. Može se kupiti preko Interneta ili napraviti kod kuće, a zatim se oblikovati u formu po želji.

Aleksandar Višnjić

(Copyright Treće oko – nijedan deo ovog teksta ne sme se reprodukovati bez dozvole)