Umetnički oblikovana energija amajlija prostora!

EEF su umetničke slike izrađene specijalnom tehnikom, koje kroz oblik i boje emituju pozitivne vibracije. Fraktali transformišu i neutrališu negativnu energiju u prostoru u kome najčešće boravite i dovode do harmonije. Kreirali smo univerzalne motive koji su nam svima neophodni u svakodnevnom životu, kao što su nežnost, partnerstvo, duhovni mir, životna radost, bogatstvo… Kreiramo i unikatne (lične) fraktale, namenski za osobu na osnovu njenih ličnih podataka. EEF se postavljaju na zid kao slika, koja svojom pozitivnom energijom nadvladava negativnu energiju, kako kod ukućana, tako i kod osoba koje dolaze u taj prostor.

Magnetne energetski kodirane kartice MEKK su kreirane na istim osnovama kao EEF, ali svojom vibracijom deluju direktno na organizam.

Fraktalni motiv se štampa na magnetnu podlogu koja se energetski kodira. Kreirane su dve vrste kartica. Jedne za neutralizaciju straha, stresa i depresije, a druge za jačanje vitalnosti , koncentracije, fizilke snage, intuicije, optimizma, libida i plodnosti. Postavljanjem čaše sa tečnošću na MEKK karticu započinje proces energetizacije , a unošenjem kodirane tečnosti u organizam -proces isceljivanja. Kartice se mogu po želji kombinovati i tako postići željena stanja. MEKK se preporučuje i zdravim osobama za održanje vitalnosti, snage, zdravlja… Kodiranom vodom se možete kupati, prati, zalivati cveće, a karticu možete nositi u džepu, držati pod jastukom, na radnom stolu…

Tel: 064/922 08 77; Više informacija možete pronaći na našem sajtu www.fraktalielix.com