Eksperimenti urađeni sa Teslinom purpurnom pločom pokazuju da se radi o snažnom energetskom aktivatoru životnih procesa

Eksperimenti koje ovde pominjem izvedeni su na poljoprivrednom imanju kod Požarevca. Za početak, najvažnije je bilo utvrditi da li Teslina purpurna ploča uopšte deluje. Dobrovoljci koji su tvrdili da im je glavobolja ili reumatski bolovi prošli kad su Ploču držali na bolnom mestu, nisu nam bili od velike pomoći, jer – možda se radilo o autosugestiji. Kako u radu sa biljkama (i životinjama) nema te opasnosti, pokušali smo da osmislimo seriju ogleda u kojima će se nedvosmisleno dokazati dejstvo – bilo pozitivno, bilo negativno.

Biljka tretirana energijom Tesline ploče raste duplo brže

Prvo – ispitivali smo kako životinje, u našem slučaju živina, reaguje na blizinu Tesline purpurne ploče. Pokazalo se da kokice nosilje (sorte nemačka brama) u početku ne prilaze Purpurnoj ploči, da bi već posle nekoliko sati situacija bila potpuno drugačija. Ne samo da su najviše vremena provodile u blizini Purpurnih ploča, nego su bile živahnije. Potrošnja hrane se nije povećala, a već na mesečnom nivou (prvi mesec) je zabeležen porast broja snesenih jaja za 24 odsto! Taj trend je zadržan sva četiri meseca koliko je trajao ogled.

Interesantan rezultat postignut je na 40 stabala mladog voća koje je kalemljeno na sejanac. Kalemljene su jabuke autohtone sorte – šumatovka. Kalemi su podeljeni u dve grupe, po 20. Jednoj grupi su oko stabla stavljene po dve Tesline purpurne ploče. Kontrolna grupa nije imala Ploče. Rezultat je impresivan – svi kalemovi (od 20) koji su bili pod dejstvom Purpurnih ploča su se primili! U kontrolnoj grupi, primilo se samo 11 kalemova.

Na parceli na kojoj je zasejana cvekla stavljeno je nekoliko Teslinih purpurnih ploča, što nije bio slučaj na kontrolnoj parceli. Rezultat je ubedljiv. Ne samo da je cvekla tretirana energijom Purpurnih ploča bolje proklijala (isto se dogodilo i sa detelinom) nego je, za kratko vreme postala veoma bujna. Eksperiment još traje, pa ne možemo da rezultat izrazimo kroz prinos, ali je već sada jasno da će i prinos biti veći na parceli tretiranoj energijom Teslinih purpurnih ploča.

Za detaljnije podatke o Teslinoj purpurnoj ploči klikni ovde

Dr Jovan Todorović