Pridržavajte se naše tabele i – smršaćete bez problema

Možda vaši dosadašnji pokušaji da se rešite suvišnih kilograma nisu bili efikasni, ali to nije razlog da ovoga puta ne uspete – pomoću dijete po Zemljinoj rotaciji. Treće oko redovno objavljuje tabele za dijetu po Zemljinoj rotaciji i po Mesečevim menama – potražite nas na kioscima svakog drugog utorka

Jedan od lakših načina da budete vitki, zdravi i u dobroj formi jeste dijeta po Zemljinoj rotaciji. Dovoljno je da se svega nekoliko sati dnevno uzdržite od jela i pića (dozvoljeno je piti samo vodu, najbolje alkalnu i slabo mineralizovanu), po tabelama koje prilažemo, i za mesec dana možete smršati od 4 do 12 kilograma.

Tabela dijete za Srbiju i jugoistočnu Mađarsku… Ostatak dijete možete naći u štampanom izdanju

Ukoliko ovaj režim budete redovno primenjivali, tokom pola godine „rešićete“ se 50 posto toksina koje unosite preko hrane i tečnosti, a primetićete i osećaj svežine i bolju koncentraciju.

Preporučljivo je da tokom perioda gladovanja izbegavate i cigarete, dok lekove možete uzimati (osim tableta za smirenje). Ukoliko imate problem sa metabolizmom ili hormonalni poremećaj, četiri sata pre svakog termina gladovanja ne smete konzumirati crvena mesa, mahunasto povrće, proizvode na bazi soje i med.

Astrolog Dragan Janković

(Copyrigt Treće oko – tekst se ne sme prenositi u celini, niti u delovima bez dozvole vlasnika autorskog dela)