Dr Laura Hjuviston

Dr Laura Hjuviston

Vaccination

Po istraživanjima Univerziteta u Pitsburgu, bebe makakija razvile su simptome autizma, posle primanja vakcina koje su obavezne ukalendarima vakcinacije” ljudskih beba

 

Neke vakcine koje sepod obaveznodaju u ranom detinjstvu izazivaju autizam! U prilog tezi da su vakcine odgovorne za pojavu ovog poremećaja, govori i činjenica da deca Amiša, odrasla na farmama Indijane, osim što ne pate od astme i alergije nisu pogođena ni autizmom. Pripadnici ove verske zajednice žive izolovano, ne koristedobrobiti21. veka, pa ni savremene tehnologije, automobile, kompjutere i televizore, piju sveže, neprerađeno mleko, jedu isključivo zdravu, netretiranu hranu, gajenu na organskom đubrivu i nemaju dodira sa GMO proizvodima koji su preplavili ostatak Amerike.. Osim toga ne vakcinišu se. Mnogi smatraju da je upravo to razlog što je u amiškoj zajednici zabeležena svega tri slučaja autizma. Ispostavilo se da se u prvom slučaju radilo o detetu koje je usvojila amiška porodica (a prethodno je već bilo vakcinisano), drugo dete je bilo među retkima u ovom zajednici čiji su roditelji podlegli propagandi i vakcinisali ga. Jedino je treće dete bilo nevakcinisano.

A evo još jednog dokaza da između autizma i vakcinaima neka tajna veza: istraživanje koje su sproveli na Univerzitetu u Pitsburgu (Pensilvanija) kaže da su bebe majmuna koje su dobile standardne doze vakcina iz rasporeda vakcinacije ljudskihmladunaca razvile simptome autizma.

Dr Laura Hjuviston je na čelu tima koji je sproveo sigurnosno istraživanje o tipičnom rasporedu vakcinacije u detinjstvu koji je trebalo da sprovede Američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti (što nikada nije urađeno). Rezultati studije predstavljeni su na Međunarodnom susretu za istraživanje autizma (IMFAR) u Londonu gde je rečeno da su mladi makaki majmuni koji su dobili tipične preporučene vakcine za 1990. godinu, u odgovarajućim dozama za majmune tog doba skloni da razviju simptome autizma. U kontrolnoj grupi nalazile su se bebe majmuni koje nisu vakcinisane i kod njih se ovi simptomi nisu javili. Dva i dva je četiri ), zar ne? Osim ako globalna vlada u senci ne kaže drugačije.

A šta su mali majmuni dobijali u svojimlekićima. Ukokteluvakcina nalazile su se neke koje sadrže aditiv timerosal (aditiv na bazi žive koji je obavezan sastojak i popularnih vakcina protiv gripa), kao i čuvena MMR vakcina (male boginje, zauške i rubeole) koju najčešće optužuju da je uzročnik autizma i drugih zdravstvenih problema kod dece.

S. M.